Kloakering i det åbne land

Vejledning og tilbud.

Vi tilbyder kloakering i det åbne land

For at kunne tage en beslutning om hvad du skal gøre i forbindelse med kloakering i det åbne land, skal du allerførst finde ud af hvad du må og skal. Dette kan vi hjælpe med hos autoriseret kloakmester Hans J. Jacobsen, i Næstved.

Hvis du skal koble på et offentligt kloaksystem skal der betales et tilslutningsgebyr på 38.000 kr. for at få sat en skelbrønd 1 meter fra skel. Du skal så yderligere betale for at få en kloakmester til at lægge nye rør fra huset ud til den nye brønd i skel.

​Den gamle septiktank skal ligeledes tømmes og slettes. Her efter skal du så betale 40 – 80 kr./m3 vand i afledningsafgift. Hvis ikke regnvandet er adskilt fra spildevandet, skal dette også udføres.

To muligheder ved påbud om rensning

Har du fået et påbud om selv at skulle stå for rensning, har du to muligheder.

Du kan vælge at betale 38.000 kr. til kommunen og så bede dem om at etablere et anlæg på din grund. Du skal så yderligere betale en kloakmester for at etablere en ny bundfældningstank samt forbindelse til renseanlægget. Fremover skal du betale fra 40 – 80 kr./m3 forbrugt vand i vandafledningsafgift samt strømforbrug til drift af anlægget.

​Eller du kan vælge selv at få etableret et renseanlæg til kloakering i det åbne land. Så slipper du for at betale de 36.000 kr. i tilslutningsafgift, men så skal du have en kloakmester til at lave det nye anlæg. Fremover skal du så kun betale fra 0 kr. til 1,60 kr./m3 i afledningsafgift afhængig af hvilket type anlæg der etableres. Selv om det nok er den dyreste løsning her og nu, så vil den hurtigt vise sig at det er den billigste i længden.

​Se hvilke krav der stilles til dig her.

Få rådgivning i kloakering i det åbne land

Aut. Kloakmester Hans J. Jacobsen hjælper gerne med at guide dig gennem junglen med kloakering i det åbne land, og give dig et forslag samt et fornuftigt tilbud. Vi arbejder i omegnen af Næstved, Præstø og Vordingborg.

Kontakt os gerne på telefon (+45) 40 95 30 20.

Lad os hjælpe dig

Bliv ringet op

Har du spørgsmål eller kunne du tænke dig et tilbud på dit næste projekt, så lad os ringe dig op og hjælpe dig!