Profil

Ekspertise i kloakservice og renovering.

Autoriseret kloakfirma

Aut. kloakmester Hans J. Jacobsen, mellem Næstved og Vordingborg på Sydsjælland, er et personligt ejet kloakfirma som sætter kvalitet og omhyggelighed i højsædet.

​Hvis det er påkrævet bliver der indlejet maskiner og personel til større opgaver ellers bliver alt kloakservice udført af den aut. kloakmand “himself”​. Beliggende i den sydlige del af Sjælland, har vi mange privatkunder i områderne nær Præstø, Haslev og Faxe.

​Vores kloakfirma er specialiseret i kloakering i åbent land, herunder etablering af minirenseanlæg og nedsivningsanlæg.

Arbejdsproces og tilbud hos din kloakmand

Alle tilbud til kloakering og kloakservice bliver efterfulgt af en plantegning, som er udfærdiget på et tegneprogram, så alle detaljer er med. Det gør det mere overskueligt for dig, så du ved hvad du betaler for.

​Kommunen har desuden efterfølgende et digitalt kort over ejendommens kloakering for eftertiden.​

Dette mener vi i vores kloakfirma, er en god service, der gør vores arbejde gennemskueligt og desuden gør kloakservice og renovering nemmere for alle parter i fremtiden.

Meget mere end et kloakfirma

Selvom vi er specialiseret inden for renseanlæg og kloakering i åbent land, kan vi hjælpe med det meste inden for kloakservice og tilbyder også blandt andet TV-inspektion og renovering af kloak, samt eksempelvis gravearbejde.​

Kontakt dit kloakfirma og hør mere

Du er altid velkommen til at kontakte vores kloakfirma og høre mere om præcis hvordan vi kan hjælpe dig på Sydsjælland, Lolland, Falster eller Møn. Vi udfører altid autoriseret kloakservice i højeste kvalitet​ og varetager også selv gravearbejde ved kloakering eller etablering af renseanlæg.

​Kontakt os ganske uforpligtende på telefon (+45) 40 95 30 20 eller ved at skrive til os på e-mail info@kloakland.dk. Har du spørgsmål eller ønsker et prisoverslag er du også meget velkommen til at tage kontakt til dit kloakfirma.

Rendegraver
Lad os hjælpe dig

Bliv ringet op

Har du spørgsmål eller kunne du tænke dig et tilbud på dit næste projekt, så lad os ringe dig op og hjælpe dig!